HellBoy

Fantasy / Superheltfilm / Action / Sci-Fi 2 t. 15 år
Hellboy
HellBoy
GIVE EVIL HELL! - HELLBOY er regissert av Neil Marshall som har laget DOOMSDAY, GAME OF THRONES og WESTWORLD.

Superheltfilmen HELLBOY er et reboot av fortellingen om den djevelske helten Hellboy basert på Mike Mignolas tegneserie.

«Action Star of the Year» David Harbour fra «Stranger Things» spiller nye HELLBOY.

«Den nye Hellboy er en god film. En slags antihelt som skremmer alle, men er god på bunnen.» - Kinomagasinet, terningkast 5

«Barsk, blodig og morsom actionfantasi»
«En klar anbefaling. Jeg ser den gjerne igjen når som helst – og jeg skal ha popkornbøtta klar!» - NRK Filmpolitiet, terningkast 4

«Det er morsomt at filmen er såpass rå, brutalt blodig og småfrekk i kjeften.» - Filmfront, terningkast 4

MESS WITH THE DEVIL. YOU GET THE HORNS...

HELLBOY er tilbake, og han er i fyr og flammer. Fra tegneserien skapt av Mike Mignola, kommer denne supertøffe actionfilmen med den legendariske og halvt demon superhelten HELLBOY, spilt av David Harbour («Stranger Things»). Han må reise til England for å bekjempe en trio giganter som forårsaker store ødeleggelser. Her møter han The Blood Queen, Nimue (Milla Jovovich, «Resident Evil» serien), som spiller en eldgammel trollkvinne ute etter sin hevn. HELLBOY blir fanget i en kamp mellom det overnaturlige og menneskelige. Han må stoppe Nimue for enhver pris, og han må hindre verdens undergang...

I HELLBOY spiller også stjerneskuespilllere som Ian McShane («John Wick»), Sasha Lane («American Honey») og Daniel Dea Kim («Hawaii Five-0» og «Lost»).

HELLBOY er regissert av Neil Marshall som tidligere har laget hits som «Doomsday», «Centurion», «The Descent», og regissert for både «Game of Throne» og «Westworld».

'Stranger Things'-skuespilleren David Harbour tar over hovedrollen fra Ron Perlman, som har spilt superhelten i de to foregående filmene Hellboy og Hellboy II: The Golden Army.

Premiere:
12.04.2019
Originaltittel:
HellBoy
Regi:
Neil Marshall
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2019
Skuespillere:
Milla Jovovich
David Harbour
Ian McShane
Sjanger:
Fantasy / Superheltfilm / Action / Sci-Fi
Spilletid:
2 t.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
15 år
Filmen inneholder store mengder draps- og voldsskildringer. Til tross for et tydelig fantasiunivers får filmen 15-årsgrense da voldshandlingene er svært nærgående og blodig framstilt.
Produksjonsselskap:
Nu Boyana FX, Campbell Grobman Films, Millenium, Lionsgate, Dark Horse Entertainment