Pinocchio

Drama / Familiefilm / Fantasy 2 t. 5 min. 6 år
massimo-ceccherini-e-rocco-papaleo-come-il-gatto-e-la-volpe-in-pinocchio.jpg
Pinocchio PINOCCHIO_Teaser_A4.jpg
Roberto Benigni imponerer igjen!

En trofast adaptasjon av den berømte historien om tredukken som blir levendegjort av den ensomme treskjæreren Geppetto, spilt av Roberto Benigni. Et fantastisk eventyr svært forskjellig fra Disney-versjonen!

En trofast adaptasjon av den berømte historien om tredukken som blir levendegjort av den ensomme treskjæreren Geppetto, spilt av Roberto Benigni. Som alle barn er Pinocchio nysgjerrig på verden og lærer ved prøve og feile. Han er besatt av et barns iboende mot, og blir den han er ment å være.
Carlo Collodi skrev “Pinocchios eventyr” på slutten av 1800-tallet, men karakteren hans er like relevant som alltid – selv om verden ser ut til å bevege seg i motsatt retning. Matteo Garrone (Gomorra) gir Pinocchios verden en visjonær dimensjon som, i likhet med boka, er både ekte og eventyrlig. Et fantastisk eventyr for hele familien!

Premiere:
26.12.2020
Originaltittel:
Pinocchio
Regi:
Matteo Garrone
Språk:
italiensk
Produksjonsår:
2020
Skuespillere:
Roberto Benigni
Federico Ielapi
Rocco Papaleo
Sjanger:
Drama / Familiefilm / Fantasy
Spilletid:
2 t. 5 min.
Nasjonalitet:
Italia / Frankrike / Storbritannia
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år
Denne filmen har partier med mørk stemning og inneholder enkelte dramatiske scener med forvandlinger. Da disse foregår i et eventyrunivers, antas filmen ikke å være skadelig for 6-åringer.
Produksjonsselskap:
Archimede, Rai Cinema, Le Pacte, Recorded Picture Company (RPC)